ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1980

H εταιρεία μας από το 1980 δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου. Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών αυτοκινήτου στους πελάτες μας και η δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας.

Το έμψυχο δυναμικό όλων των τμημάτων της επιχείρησης είναι κοντά σας ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή την αξιοπιστία που αναζητάτε στο προϊόν και στην παροχή υπηρεσιών αυτού. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των εργασιών και την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Χρηματοδοτήσεις

Με τα εναλλακτικά χρηματοδοτικά προγράμματα και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές, υπάρχει τώρα μια λύση για κάθε σας ανάγκη. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλες τις αξιόπιστες τράπεζες .Φυσικά έχετε το δικαίωμα της μερικής καθώς και ολίκης αποπληρωμής του κεφαλαίου οποία στιγμή εσείς επιθυμείτε.

Προκαταβολή Από 0%

Δοσεις μέχρι 72 μήνες

Ασφάλειες

Συνεργαζόμαστε με όλες τις φερέγγυες εταιρείες του χώρου και προσφέρουμε ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων , από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους.
Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος και σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

Βασικές Καλύψεις

Αστική ευθύνη (Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές), Αστική ευθύνη εντός φυλασσόμενων χώρων, κατά την μεταφορά του οχήματος, από πυρκαγιά, Υλικές ζημιές αυτοκινήτου από ανασφάλιστο όχημα, Φροντίδα και οδική βοήθεια ατυχήματος, Προστασία Bonus Malus.

Δωρεάν παροχές

Προτεραιότητα στο συνεργείο. Γραπτή εγγύηση επισκευής, Καθαρισμός μέσα–έξω του αυτοκινήτου, Τεχνικός έλεγχος 20 σημείων, Απευθείας πληρωμή του συνεργείου από την Εταιρεία, Αντικατάσταση του αυτοκινήτου κατά την επισκευή, Παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής σας.

Προαιρετικές καλύψεις

Νομική προστασία, Θραύση κρυστάλλων, Πυρκαγιά, Τρομοκρατικές ενέργειες, Θεομηνίες, Ολική κλοπή, Μερική κλοπή, Οδική βοήθεια, Προσωπικό ατύχημα με κάρτα νοσηλείας, Ζημιές ιδίου αυτοκινήτου (Μικτή), Πράξεις δολιοφθοράς.