ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ανακαλύψτε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Χρηματοδοτικά προγράμματα για όλα τα Škoda

Χρηματοδοτικά προγράμματα KOILAKOS

Έξυπνος και ευέλικτος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου

Για εσάς που θα επιλέξετε τον ευφυή σχεδιασμό, την ποιοτική κατασκευή και την πρακτικότητα ενός ŠKODA, η KOILAKOS σας προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσετε τους όρους χρηματοδότησής του με τα αποκλειστικά χρηματοδοτικά προγράμματα Leasing, Flex, Easy Drivng (Auto Credit) και Classic Credit.

KOILAKOS Leasing

Έξυπνος και ευέλικτος τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου

Το leasing με την ŠKODA KOILAKOS είναι ο πιο έξυπνος και ευέλικτος τρόπος για να έχετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο Skoda. Σε εμάς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε το όχημα, ενώ η ιδιοκτησία - αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται, είναι δική μας ευθύνη. Σε όλες μας τις υπηρεσίες leasing περιλαμβάνονται Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια!

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 0% / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 36, 48, 60 ΜΗΝΕΣ

Περιλαμβάνονται: Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, ασφαλιστική κάλυψη, πλήρες service, αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια καθώς και τέλη κυκλοφορίας!

Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 3 έως 5 έτη) και με τη λήξη του μπορείτε είτε να επιστρέψετε το όχημα είτε να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή. Η ŠKODA KOILAKOS με την τεχνογνωσία της, θα σας κατατοπίσει για τα μοναδικά οφέλη της υπηρεσίας leasing.

ŠKODA Easy Driving | AUTO CREDIT

Αγορά Škoda με χαμηλές δόσεις!

Το πρόγραμμα ŠKODA Easy Driving - Auto Credit είναι το πρόγραμμα που σας δίνει την επιλογή να έχετε ένα νέο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια, με χαμηλό επιτόκιο και μικρές δόσεις, κρατώντας μία μεγάλη δόση για το τέλος.

Σας προσφέρει επίσης την ευκολία αγοράς, συντήρησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, με ένα συνολικό και συμφέρον κόστος.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 10% / ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5.9% / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 36 - 84 ΜΗΝΕΣ

Περιλαμβάνονται: 12+ Μήνες Ασφάλιση Αυτοκινήτου, Εγγύηση καθώς και service αυτοκινήτου!

Κατά τη λήξη του δανείου προσφέρονται 3 επιλογές:
Διατήρηση της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου με εξόφληση ή επαναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης Balloon.
Αντικατάσταση με νέο αυτοκίνητο, με νέα χρηματοδότηση Auto Credit και επιστροφή του παλιού.
Επιστροφή του αυτοκινήτου με εγγυημένη τιμή επαναγοράς.

ŠKODA One | CLASSIC CREDIT

Αγορά Škoda χωρίς προκαταβολή!

Για εσάς που θέλετε να έχετε ένα αυτοκίνητο για πολύ καιρό, σε ένα Škoda θα βρείτε την άριστη ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια στη χρήση.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 0% / ΕΠΙΤΟΚΙΟ 8.9% / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 12 - 84 ΜΗΝΕΣ

Με το πρόγραμμα ŠKODA ONE - Classic Credit θα είστε σίγουροι ότι η χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας με σταθερό επιτόκιο και ισόποσες δόσεις, επιτρέπει την τέλεια διαχείριση των οικονομικών σας.

Περιλαμβάνεται: Εγγύηση Αυτοκινήτου και προαιρετικά ασφάλιση και service.

Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας