KOILAKOS FLEX

Καλύπτουμε τα πάντα... εκτός από το καύσιμο.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FLEX

Προσφορές που σου ταιριάζουν

Flex Leasing

Απολαύστε την απόλυτη ευελιξία

Καλύπτουμε τα πάντα... εκτός από το καύσιμο. Οδηγήστε το όσο θέλετε. Επιστρέψτε το όποτε θέλετε. Αγοράστε το όποτε θέλετε.

Η KOILAKOS σας παρουσιάζει την υπηρεσία Flex, το leasing του μέλλοντος, κι εσείς μπορείτε να γίνετε συνδρομητής σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο τη σταθερή μηνιαία συνδρομή σας, για όσο διάστημα το χρειάζεστε.

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της ŠKODA

Σχεδιασμένο για να μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες απ’ όπου κι αν το κοιτάξετε. Με το χαμηλότερη συντελεστή οπισθέλκουσας (0,28) & το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας.

ΤιμήΑπό 465€/μήνα
Download BrochureΜπροσούρα
ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

Το απόλυτο Compact SUV

Ένα Crossover πόλης που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με τη μοναδική σχεδίαση της SKODA. Είναι τέλειο για όσους δημιουργούν τις δίκες τους τάσεις αντί να ακολουθούν τις τάσεις των άλλων.

ΤιμήΑπό 549€/μήνα
Download BrochureΜπροσούρα
ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ

Το εντυπωσιακό SUV με κομψές αναλογίες

Εκφραστική μάσκα, μυώδες παρουσιαστικό και δυναμικές αναλογίες σε compact διαστάσεις. Με τόσες επιλογές ζαντών σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει. Διαθέτει πολλά συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας που θα σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής σε καθώς κατάσταση.

ΤιμήΑπό 620€/μήνα
Download BrochureΜπροσούρα
ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV

100% ηλεκτρικό SUV, με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Έχει κατασκευαστεί στη βάση μιας αρθρωτής πλατφόρμας που αναπτύχθηκε ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και προσφέρει τεχνολογία αιχμής, ταχεία φόρτιση και μεγάλη αυτονομία.

ΤιμήΑπό 935€/μήνα
Download BrochureΜπροσούρα

Πλεονέκτημα Flex

Πλεονέκτημα της υπηρεσίας Flex σε σχέση με το παραδοσιακό leasing;

Με την KOILAKOS Flex σας παρέχουμε την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου σας. Υπάρχει μηδενική προκαταβολή και απλή εγγύηση δύο μισθωμάτων ως επιστρέψιμη προκαταβολή, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική εγγύηση από τη μεριά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε, να το έχετε διαθέσιμο σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και να το κρατήσετε για όσο καιρό θέλετε. Απλά καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό θέλετε να χρησιμοποιείτε το FlexCar αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε το FlexCar αυτοκίνητό που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, σε μια μειωμένη τιμή κάθε μήνα, πάντα πιο ανταγωνιστική από τα δεδομένα της αγοράς.

Δυνατότητα Επιστροφής

Δυνατότητα επιστροφής, όποτε εσείς θέλετε!

Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σας, οποτεδήποτε επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ή φυσικά να το αγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας.

Οποιαδήποτε στιγμή δεν χρειάζεστε πλέον την υπηρεσία, μπορείτε να επιστρέψετε πίσω το αυτοκίνητό σας, χωρίς καμία χρέωση, αρκεί να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την ημερομηνία επιστροφής.

Συχνές Ερωτήσεις Flex

Έχετε απορίες; Δείτε τις παρακάτω απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα ή ρωτήστε μας για ότι σας απασχολεί σχετικά με τη μίσθωση flex αυτοκινήτου.

1. Πώς μπορώ να μισθώσω ένα αυτοκίνητο;

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Koilakos, καλέστε μας ή συμπληρώστε την online φόρμα και ζητήστε μας μία προσφορά flex για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Σύντομα ένας Σύμβουλος Πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας.

2. Απαιτείται έλεγχος της πιστοληπτικής μου ικανότητας;

Ναι, θα χρειαστεί να παρέχετε οικονομικά στοιχεία και οι επιχειρήσεις νομιμοποιητικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη δυνατότητά σας για τη μίσθωση του οχήματος.

3. Γιατί να επιλέξω την Koilakos για flex αυτοκινήτου;

Στην Koilakos, προχωράμε μαζί σε όλη τη διαδικασία, από την επιλογή του αυτοκινήτου, τη συμφωνία μίσθωσης, την παράδοση και στη συνέχεια την συντήρηση στα συνεργεία μας.

4. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Flex στην Koilakos;

Επιλέγοντας τη μίσθωση του αυτοκινήτου σας μέσω Flex στην Koilakos, λαμβάνετε μία πλήρη προσφορά με απόλυτη διαφάνεια:

Μίσθωση για 1 ή περισσότερους μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.
Με 0% προκαταβολή και μικρή εγγύηση 2 μισθωμάτων, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Περιλαμβάνει συντήρηση, μικτή ασφάλεια, επισκευές, τέλη κυκλοφορίας.
Δυνατότητα επαναγοράς.
Νέα, υψηλών προδιαγραφών αυτοκίνητα του δικτύου Koilakos.
Αποκλειστική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό πωλήσεων του δικτύου Koilakos.
Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής, αποκλειστικά μέσω του δικτύου After Sales Koilakos.

5. Μπορώ να δω όλες τις διαθέσιμες προσφορές στο website;

Στο website μπορείτε να δείτε ενδεικτικές προσφορές (παραδείγματα) μίσθωσης flex. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε οποιοδήποτε μοντέλο Škoda επιθυμείτε με Flex στην Koilakos. Ζητήστε μας προσφορά Flex για το μοντέλο και την έκδοση που σας ενδιαφέρει.

6. Μπορώ να ζητήσω προσφορά Flex για ένα μοντέλο ή μία έκδοση που δεν υπάρχει στις προσφορές του website;

Φυσικά! Οι προσφορές που εμφανίζονται στο website είναι ενδεικτικές και αποτελούν παραδείγματα μίσθωσης για επιλεγμένα μοντέλα. Μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά Flex για όποιο μοντέλο και έκδοση σας ενδιαφέρει.

7. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραλάβω το αυτοκίνητό μου;

Εφόσον το αυτοκίνητο της επιλογής σας είναι ετοιμοπαράδοτο, θα το παραλάβετε εντός 2 εβδομάδων μετά την παράδοση της υπογεγραμμένης σύμβασης μίσθωσης. Σε περίπτωση νέας παραγγελίας αυτοκινήτου στο εργοστάσιο, θα ενημερωθείτε από τον Σύμβουλο Πωλήσεων που σας εξυπηρετεί για τον χρόνο παράδοσής του.

8. Μπορώ να αποκτήσω το αυτοκίνητο μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης;

Βεβαίως! Τη στιγμή που ζητάτε προσφορά μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να αποκτήσετε το αυτοκίνητο μετά τη λήξη της μίσθωσης. Έτσι, από την αρχή σας ενημερώνουμε για το προκαθορισμένο κόστος εξαγοράς, που απαιτείται για την αγορά του ως μεταχειρισμένο στο πέρας της μίσθωσης.

9. Τι καλύπτει το μηνιαίο μου μίσθωμα;

Το μηνιαίο σας μίσθωμα καλύπτει όλες τις ανάγκες σε μία συνολική τιμή!

Τι περιλαμβάνει
• Ασφαλιστική κάλυψη
• Προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή
• Αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ.
• Τέλη κυκλοφορίας
• Οδική βοήθεια
• Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Τι δεν περιλαμβάνει
• Φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ)
• Κόστος καυσίμων
• Πρόστιμα λόγω παράβασης του Κ.Ο.Κ ή άλλες χρεώσεις

10. Υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα flex;

Όχι, δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις ενώ δεν απαιτείται και κάποια προκαταβολή (πρώτο αυξημένο μίσθωμα) πέραν της εγγύησης των 2 μηνών η οποία σας επιστρέφεται.

11. Υπάρχει κάποιος περιορισμός χιλιομέτρων ανά μήνα ή έτος;

Όχι δεν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων. Αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να διανύσετε περισσότερα από 20.400 χιλιόμετρα σε ετήσια βάση, θα υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση ανά χιλιόμετρο.

12. Έχω εταιρεία. Μπορώ να περνάω τα έξοδα της μίσθωσης του οχήματος στη φορολογική μου δήλωση;

Κατά κανόνα αυτό ισχύει, ωστόσο πάντα συμβουλεύουμε να ρωτήσετε και τον φοροτεχνικό σας για τυχόν ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

13. Ποιοι είναι οι επιτρεπτοί τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώνετε μέσω τραπεζικού λογαριασμού και για διευκόλυνσή σας θα μπορούσατε να ζητήσετε από την τράπεζα να ενεργοποιήσει την πάγια εντολή πληρωμής.

14. Τι γίνεται αν οδηγήσω περισσότερα χιλιόμετρα από αυτά που υπολόγιζα;

Στο έντυπο προσφοράς αναφέρεται το ποσό που θα χρεωθείτε ανά επιπλέον χιλιόμετρο εφόσον ξεπεραστούν τα 20.400 χιλιόμετρα σε ετήσια βάση.

15. Ποιος μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο;

Όσοι χρήστες δηλωθούν, οι οποίοι θα πρέπει να είναι νόμιμοι κάτοχοι άδειας οδήγησης. Για όσους η ηλικία είναι κάτω των 21 ετών ή έχουν στην κατοχή τους λιγότερο από ένα χρόνο την άδεια οδήγησης, απαιτείται να καταβληθεί επασφάλιστρο.

16. Είμαι υπεύθυνος για πιθανές ζημιές στο αυτοκίνητο;

Το αυτοκίνητο καλύπτεται από την εγγύηση για όλο το διάστημα της μίσθωσης. Επίσης, η ασφαλιστική κάλυψη προβλέπει και ίδιες ζημιές με απαλλαγή 300€ πλέον ΦΠΑ ανά συμβάν. Για ζημιές που οφείλονται σε μη ενδεδειγμένη χρήση του αυτοκινήτου, υπεύθυνος είναι ο οδηγός και χρεώνεται αντίστοιχα.

Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας