ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Κορυφαίες επιλογές ασφάλειας για κάθε σας ανάγκη

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Προτεραιότητα στο συνεργείο με γραπτή εγγύηση

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Κορυφαίες παροχές για την ασφάλεια του οχήματος σας

Συνεργαζόμαστε με όλες τις φερέγγυες εταιρείες του χώρου και προσφέρουμε ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων , από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους. Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος και σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

Βασικές Καλύψεις

Αστική ευθύνη (Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές), Αστική ευθύνη εντός φυλασσόμενων χώρων, κατά την μεταφορά του οχήματος, από πυρκαγιά, Υλικές ζημιές αυτοκινήτου από ανασφάλιστο όχημα, Φροντίδα και οδική βοήθεια ατυχήματος, Προστασία Bonus Malus.

Δωρεάν παροχές

Πλούσιο πακέτο δωρεάν παροχών

Προτεραιότητα στο συνεργείο. Γραπτή εγγύηση επισκευής, Καθαρισμός μέσα–έξω του αυτοκινήτου, Τεχνικός έλεγχος 20 σημείων, Απευθείας πληρωμή του συνεργείου από την Εταιρεία, Αντικατάσταση του αυτοκινήτου κατά την επισκευή, Παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής σας.

Προαιρετικές καλύψεις

Νομική προστασία, Θραύση κρυστάλλων, Πυρκαγιά, Τρομοκρατικές ενέργειες, Θεομηνίες, Ολική κλοπή, Μερική κλοπή, Οδική βοήθεια, Προσωπικό ατύχημα με κάρτα νοσηλείας, Ζημιές ιδίου αυτοκινήτου (Μικτή), Πράξεις δολιοφθοράς.

Ωράριο Credity Insurance

Ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Κυριακής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο, εκτός Κυριακής και αργιών. Τα ωράριά μας αναλυτικά είναι τα παρακάτω.

Δευτέρα – Παρασκευή 9.30-20.30

Σαββάτο 9.30 -15.00

Κυριακή Κλειστά

Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας