01/11/2020

6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!

Υπάρχει μια μακροχρόνια διαμάχη σχετικά με το αν πρέπει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο ή να μείνεις λίγο ακόμα με αυτό που ήδη οδηγείς. Πολλοί υποψήφιοι αγοραστές καινούργιων οχημάτων διστάζουν να επενδύσουν χρήματα, φοβούμενοι τη γρήγορη υποτίμηση της αξίας ενός νέου και ακριβού αυτοκινήτου.

Στην SKODA KOILAKOS είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σε όλους γιατί αξίζει κάποιος να επενδύσει σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο:

1 - Τελευταία τεχνολογία ασφάλειας

Η SKODA μπορεί να σας προσφέρει κορυφαία συστήματα ασφάλειας για εσάς και την οικογένειά σας. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την ασφάλειά σας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου η κίνηση στο οδικό δίκτυο ενέχει κινδύνους σε καθημερινή βάση; Συγκεκριμένα:

  • Σύστημα ελέγχου ευστάθειας
  • Επισήμανση του “τυφλού σημείου” στους καθρέπτες
  • Adaptive Cruise Control που προσαρμόζεται στις συνθήκες κυκλοφορίας
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Σύστημα διατήρησης λωρίδας
  • Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου με σύστημα αναγνώρισης πεζών.

Το σύστημα ABS με όλες τις τελευταίες προσθήκες είναι πάντα εκεί για την ασφάλειά σας στους βρεγμένους δρόμους. Ενα SKODA τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να σας εξασφαλίσει απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για αρκετά χρόνια!

6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!

2 - Διάλεξε πακέτο σέρβις και ξέχνα το συνεργείο…

Ένα παλιό αυτοκίνητο “ζητάει” συνέχεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι επισκέψεις στο συνεργείο γίνονται πραγματικός πονοκέφαλος για εσένα και το πορτοφόλι σου. Αν επιλέξεις ένα από τα καινούργια αυτοκίνητα SKODA μπορείς να έχεις πρόσβαση στα SKODA Clever Packs και να έχεις πάντα εγγυημένα γνήσια ανταλλακτικά και μέχρι 40% έκπτωση στο κόστος εργασιών συντήρησης.
Το καινούργιο σου αυτοκίνητο έχει σίγουρα απλούστερο και φθηνότερο κόστος συντήρησης, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαμβάνεις τις βόλτες σου στην πόλη και την επαρχία χωρίς άγχος και ξαφνικές επισκέψεις στο συνεργείο τη στιγμή που δεν το έχεις προγραμματίσει…

6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!

3 - Οικονομία καυσίμου

Το παλιό σου αυτοκίνητο σίγουρα “καίει” περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια. Αυτό ίσως να είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορούν να σε κάνουν να αγοράσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Όσο περισσότερα χιλιόμετρα διανύεις για τη δουλειά σου ή με την οικογένειά σου για βόλτες και εκδρομές, τόσο περισσότερο έχεις να επωφεληθείς από το νέο σου αυτοκίνητο.
Στην SKODA Koilakos μπορείς να διαλέξεις μεταξύ των κορυφαίων κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου που αποδίδουν υψηλές ιπποδυνάμεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Ιδιαίτερα τα KAMIQ, SCALA και OCTAVIA αποτελούν τα κορυφαία αυτοκίνητα της SKODA με κινητήρα CNG (φυσικού αερίου) που εξασφαλίζουν την απόλυτη οικονομία με κόστος μόλις από 3 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα!

4 - Ηλεκτροκίνηση

Ναι είναι γεγονός! Η SKODA μπορεί να σε εισαγάγει στην ηλεκτροκίνηση με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης CITIGOᵉ IV αλλά και το ολοκαίνουριο ENYAQ IV, το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV για όλη την οικογένεια!
Μπορείς να το φορτίζεις το βράδυ στο σπίτι σου και να απολαμβάνεις τις διαδρομές σου στην πόλη αθόρυβα και φθηνότερα από ποτέ άλλοτε. Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της SKODA μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους σε δημόσιους φορτιστές σε λίγη ώρα και να είσαι έτοιμος και ανεξάρτητος για νέες περιπέτειες. Με αυτονομία που φτάνει μέχρι και τα 390 χιλιόμετρα τα ταξίδια στην επαρχία γίνονται παιχνιδάκι.

Η καθαρή κίνηση, τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αλλά και η επιχορήγηση της κυβέρνησης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σημαντικός λόγος να αφήσεις για πάντα το παλιό σου αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα και να βάλεις πλώρη για το μέλλον της αυτοκίνησης!

6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!

5 - Υψηλή μεταπωλητική αξία

Αν σου αρέσει να αλλάζεις αυτοκίνητο συχνά, τότε τα καινούργια μοντέλα της SKODA μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια υψηλή μεταπωλητική αξία όταν έρθει η ώρα της αλλαγής. Τα αυστηρά service plans που προσφέρει η εταιρεία μαζί με την εργοστασιακή εγγύηση αλλά και τη δυνατότητα επέκτασης αυτής, είναι τα ο πιό σοβαρός λόγος να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο που θα διατηρήσει την αξία του στην αγορά για αρκετά χρόνια.

6 - Ζήσε τη ζωή σου με το καινούργιο σου αυτοκίνητο!

Οι περισσότεροι οδηγοί θέλουν να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους αγοράζοντας ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Στη SKODA αναγνωρίζουμε την ανάγκη για λειτουργικά και καλαίσθητα αυτοκίνητα που μαγνητίζουν τα βλέμματα από όπου κι αν περνάνε.

Τα καινούργια KODIAQ, OCTAVIA, και SUPERB μπορούν να σου δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας αλλά και το κύρος που πάντα ήθελες οδηγώντας ένα καινούργιο αυτοκίνητο με μοναδικό εξοπλισμό από τη βασική τους έκδοση.
Η ζωή είναι μικρή και αξίζει να τη ζεις οδηγώντας το αυτοκίνητο που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά!

Λίγα λόγια για το τέλος

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν ένα σεβαστό κομμάτι της καθημερινότητάς τους οδηγώντας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα είναι αξιόπιστο και θα μπορεί ανα πάσα στιγμή να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες οδηγικές σου απαιτήσεις.

Μέσα στην ίδια ημέρα μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρεις τα παιδιά στο σχολείο και τις απογευματινές δραστηριότητες. Μετά ίσως χρειαστεί να οδηγήσεις γρηγορότερα για να πας σε ένα κρίσιμο ραντεβού ή να βρεθείς με τους φίλους σου.

Τα καινούργια αυτοκίνητα που θα βρείς στη SKODA KOILAKOS σου εξασφαλίζουν ισχυρούς κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου για να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ οδήγησης.
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της SKODA μπορούν να σου εξασφαλίσουν οικονομικές συνθήκες οδήγησης όποτε χρειαστεί, αλλά και την αυξημένη ροπή που ζητάς για ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Ο,τι κι αν τελικά επιλέξεις, το καινούργιο σου αυτοκίνητο θα είναι ένα προσωπικό σύμπαν ασφάλειας και ευχαρίστησης που δεν μπορεί να σου προσφέρει πια το παλιό σου όχημα. Ειδικά αν κινείσαι στην πόλη και χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο να μπορεί να μεταφέρει την οικογένεια τα Σαββατοκύριακα στις εκδρομές σας, τα καινούργια SKODA είναι έτοιμα να αναλάβουν το ρόλο τους.

Ένα καινούργιο αυτοκίνητο SKODA μπορεί να προσφέρει

  • Οικονομία
  • Ασφάλεια
  • Ευχαρίστηση

Η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα ευέλικτης χρηματοδότησης και after sales service. Στη SKODA υπάρχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για όλους τους αγοραστές.

Ήρθε η ώρα να αφήσεις τις αμφιβολίες κατά μέρος και να επισκεφθείς τη SKODA KOILAKOS. Ένα καινούργιο αυτοκίνητο σε περιμένει να το οδηγήσεις και να καταλάβεις τι σημαίνει ποιότητα ζωής στο δρόμο. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και το καινούργιο σου αυτοκίνητο πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου σύντροφος στην δύσκολη καθημερινότητα της πόλης! Τόλμησε στην αλλαγή και βγες κερδισμένος!

Διαβάστε επίσης

Άλλα σχετικά άρθρα:

Service αυτοκινήτου: 4+1 συμβουλές για τον ετήσιο έλεγχό του
Οικογενειακό αυτοκίνητο: 5 συμβουλές για την καλύτερη αγορά
Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Koilakos Carpark
Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τί περιλαμβάνει;
Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές
Ανταλλαγές αυτοκινήτων: Τα 5+1 SOS που πρέπει να γνωρίζετε
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση: 4+1 προτάσεις
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις: Τι πρέπει να προσέξω;
Αυτοκίνητο με πετρέλαιο το 2023: Φυσικά, αξίζει!
Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους
Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023);
ŠKODA Service - Φανοποιείο στην Koilakos S.A: Η 1η σας επιλογή
EVBOX: Έξυπνοι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης & λογισμικό
Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.
ŠKODA KAROQ (2022): 7+1 λόγοι για να το κάνετε δικό σας!
Αυτόματα αυτοκίνητα και τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA SUV 2022 με την εγγύηση Koilakos
Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου
Leasing αυτοκινήτου και τί να προσέξετε
Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
Η σημασία του service στη σωστή ώρα και η φανοποιία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μετά το ατύχημα
Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας