28/02/2023

Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023);

Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω το 2023; Η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες, καθώς και της αντιπροσωπείας που θα εμπιστευτείτε για την αγορά του, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Πώς όμως θα διασφαλίσετε ότι η διαδικασία αγοράς θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία; Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, συγκεντρώσαμε για σας μερικές πολύτιμες συμβουλές και σας τις παρουσιάζουμε μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023): 7 tips για την καλύτερη επιλογή!

1. Ορίστε τις ανάγκες σας

Κινείστε εντός ή εκτός πόλης; Διαθέτετε χώρο parking; Πόσα άτομα χρειάζεται να μεταφέρετε με το αυτοκίνητό σας; Πραγματοποιείτε off-road εξορμήσεις; Πόσο σημαντική είναι για σας η οικονομία καυσίμου; Ποια είναι τα κόστη συντήρησης του αυτοκινήτου σας; Ποια είναι τα χρήματα που προτίθεστε να επενδύσετε στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου;  Ορίστε τις πραγματικές ανάγκες σας, απαντώντας στις παραπάνω ερωτήσεις. Μείνετε προσανατολισμένοι στην κάλυψή τους, αποφεύγοντας τυχόν αγορά η οποία παρεκκλίνει από αυτές.

2. Σκεφτείτε τη μεταπώληση αξία του αυτοκινήτου

Μπορεί η αγορά αυτοκινήτου να αποτελεί απόφαση ζωής, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα έχετε για πάντα το ίδιο αμάξι. Σκεφτείτε πως αργά ή γρήγορα οι ανάγκες σας θα εξελιχθούν και θα πρέπει να αλλάξετε εκ νέου αυτοκίνητο. Το ιδανικό σενάριο είναι να το πουλήσετε με τη μικρότερη δυνατή απώλεια, κάτι που ορίζεται από μια σειρά παραμέτρων. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές από αυτές είναι τα χιλιόμετρα που έχει γράψει, η χρονολογία κατασκευής, το χρώμα, το επίπεδο εξοπλισμού, το καύσιμο και φυσικά η φήμη του μοντέλου και του κατασκευαστή.

3. Αναζητήστε τα επίσημα έγγραφα του αυτοκινήτου

Επειδή πολλά έχουμε δει και ακούσει, είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον έλεγχο κάθε τύπου εγγράφου που αφορά το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκοπεύετε να αποκτήσετε. Ζητήστε να δείτε το βιβλίο Service και έλεγξε το δελτίο ΚΤΕΟ ώστε να διαπιστώσετε πιθανές… παρατυπίες στον χιλιομετρητή. Αν οι σφραγίδες των συνεργείων και των ΚΤΕΟ δεν είναι γνήσιες, τότε αποφύγετε την αγορά. Το ίδιο και αν το βιβλίο Service δεν είναι εργοστασιακό. Για να είστε 100% βέβαιος, διασταυρώστε το και μιλώντας τηλεφωνικά με τα ίδια τα συνεργεία ή την επίσημη αντιπροσωπεία.

4. Ζητήστε έλεγχο από δικό σας μηχανικό

Ίσως το πιο προφανές, αλλά πολλοί αγοραστές δεν το κάνουν. Το αυτοκίνητο αποτελεί μια μεγάλη επένδυση και γι’ αυτό ένας τεχνικός έλεγχος από επαγγελματία μηχανικό επιβάλλεται. Ακόμα και αν έχετε γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο ή νιώθετε σίγουρος για την επιλογή σας, είναι βέβαιο ότι το έμπειρο μάτι του μηχανικού θα εντοπίσει πράγματα που εσείς ενδέχεται να προσπεράσετε. Σε κάθε περίπτωση, μην δεχθείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο από έμπορο που δεν θα αποδεχθεί έλεγχο από δικό σας μηχανικό.

5. Προτιμήστε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με εγγύηση

Όσο κι αν ένα αυτοκίνητο φαίνεται καλοσυντηρημένο, ποτέ δεν ξέρετε τι μηχανολογικά προβλήματα μπορεί να εμφανίσει στο μέλλον και δη στο άμεσο. Γι’ αυτό, στην Koilakos Carpark προσφέρουμε:

  • 12μηνη εγγύηση μηχανής για οχήματα έως 8 ετών
  • Εγγύηση χιλιομέτρων
  • Πλήρες ιστορικό συντήρησης
  • Εγγύηση ατρακάριστου.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

+1. Εμπιστευτείτε την Koilakos Carpark για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

Οι εγγυήσεις και οι δεσμεύσεις είναι απαραίτητες στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι να βρείτε το μοντέλο που πραγματικά σας ενδιαφέρει, από μία έμπιστη αντιπροσωπεία. Επισκεφθείτε σήμερα λοιπόν τις εγκαταστάσεις της Koilakos CarPark, για να ανακαλύψετε από κοντά την πλούσια γκάμα μας από ποιοτικά μεταχειρισμένα και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα απαντήσουμε αναλυτικά σε κάθε ερώτησή σας τόσο σχετικά με το τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρετε, αλλά και στον τρόπο χρηματοδότησης της απόκτησής του, ο οποίος ταιριάζει ιδανικά στις δικές σας ανάγκες.

Κέντρο Μεταχειρισμένων Koilakos Carpark

Καλλιθέα: Λ. Συγγρού 330 | Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Νέα Σμύρνη: Λεωφ. Συγγρού 169 | Τηλέφωνο: 210 93 57 030

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρείαKoilakosστο www.koilakos.gr/carpark/ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

Αν βρήκατε λειτουργικές και ωφέλιμες τις συμβουλές μας, τότε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και δια ζώσης ως προς την εξεύρεση του αυτοκινήτου που ονειρεύεστε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καλύψουμε κάθε σας απορία. Αλλά αν δεν τεστάρεις κάτι μόνος σου, δεν θα είσαι ποτέ σίγουρος! Στην Koilakos Carpark, δίνουμε δυνατότητα Test Drive του αυτοκινήτου της επιλογής σας, απλώς συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος! Πιο απλά δεν γίνεται!

 

Διαβάστε επίσης

Άλλα σχετικά άρθρα:

Υβριδικό αυτοκίνητο & μεταχειρισμένο: τι πρέπει να προσέξετε
Service αυτοκινήτου: 4+1 συμβουλές για τον ετήσιο έλεγχό του
Οικογενειακό αυτοκίνητο: 5 συμβουλές για την καλύτερη αγορά
Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Koilakos Carpark
Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τί περιλαμβάνει;
Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές
Ανταλλαγές αυτοκινήτων: Τα 5+1 SOS που πρέπει να γνωρίζετε
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση: 4+1 προτάσεις
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις: Τι πρέπει να προσέξω;
Αυτοκίνητο με πετρέλαιο το 2023: Φυσικά, αξίζει!
Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA Service - Φανοποιείο στην Koilakos S.A: Η 1η σας επιλογή
EVBOX: Έξυπνοι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης & λογισμικό
Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.
ŠKODA KAROQ (2022): 7+1 λόγοι για να το κάνετε δικό σας!
Αυτόματα αυτοκίνητα και τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA SUV 2022 με την εγγύηση Koilakos
Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου
Leasing αυτοκινήτου και τί να προσέξετε
Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!
Η σημασία του service στη σωστή ώρα και η φανοποιία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μετά το ατύχημα
Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας