31/05/2023

Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους

Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα: Η πιο hot κατηγορία αυτοκινήτων για αγορά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια την πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού κατακτούσε η κατηγορία των supermini, αυτό πλέον φαίνεται να αλλάζει. Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν πλέον μικρά τζιπάκια και μάλιστα μεταχειρισμένα, καθώς τους εξασφαλίζουν μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να σκεφτείτε κι εσείς σοβαρά την αγορά ενός τέτοιου μοντέλου από το Koilakos Capark; Διαβάστε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Αυτοί είναι οι 7 λόγοι για να προτιμήσετε μικρά μεταχειρισμένα τζιπ!

1. Οι άνετοι χώροι

Τα μικρά μεταχειρισμένα τζιπ προσφέρουν την άνεση ενός τυπικού compact αυτοκινήτου σε συνδυασμό με αυξημένο χώρο αποσκευών. Έτσι, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε άνετα επιβάτες και αποσκευές.

2. Η ευελιξία κίνησης εντός πόλης

Ένα από τα μεγάλα ατού των μικρών τζιπ είναι η δυνατότητά τους να κινούνται με ευελιξία στα αστικά περιβάλλοντα. Χάρη στο compact μέγεθος και τη μικρή ακτίνα στροφής σας προσφέρουν μεγαλύτερο περιθώριο ελιγμών, κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τόσο κατά την οδήγηση όσο και κατά το παρκάρισμα.

3. Η ετοιμότητά των μικρών τζιπ για περιπέτεια

Τι κι αν τα περισσότερα μεταχειρισμένα μικρά τζιπ που κυκλοφορούν είναι προσθιοκίνητα; Ακόμα κι έτσι, καταφέρνουν να κινούνται με χαρακτηριστική άνεση στις ήπιες χωμάτινες διαδρομές. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο και δοκιμάστε να απολαύσετε μαζί με το δικό σας την πρώτη σας off-road εμπειρία από τη θέση του οδηγού!

4. Η αυξημένη αίσθηση ασφάλειας

Η κατηγορία των μικρών τζιπ αποτελεί μία από τις νεότερες στην αγορά. Γι’ αυτό και όλα τα διαθέσιμα μικρά μεταχειρισμένα τζιπ είναι σχετικά καινούργια. Σε όρους ασφάλειας, αυτό σημαίνει ότι ενσωματώνουν σύγχρονα συστήματα όπως: ABS, αερόσακους, έλεγχο της ευστάθειας κ.α. Μάλιστα, χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα και αντίληψη κάθε πιθανού κινδύνου κατά την διάρκεια της οδήγησης.

5. Το χαμηλότερο κόστος μετακινήσεων

Συγκριτικά με τα μεγάλα τζιπ, τα μικρά προσφέρουν σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου η οποία προσεγγίζει αυτή των αντίστοιχων συμβατικών μοντέλων των εταιρειών. Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις φορούν μηχανικά σύνολα κυβισμού μικρότερου από 2000 κυβικά εκατοστά. Άρα, στην πλειοψηφία τους δεν υπόκεινται σε φόρο πολυτελείας.

6. Το χαμηλότερο κόστος απόκτησης των μεταχειρισμένων

Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι τιμές των νέων αυτοκινήτων έχουν καταγράψει άνοδο πάνω από 20%. Επιπλέον, πολλά SUV / crosover μοντέλα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα μικρά μεταχειρισμένα τζιπ της Koilakos Carpark, τα οποία συνδυάζουν προσιτές τιμές, υψηλή ποιότητα και φυσικά άμεση παράδοση. Όλα τους είναι διαθέσιμα με εγγύηση χιλιομέτρων, πλήρες ιστορικό συντήρησης, εγγύηση ατρακάριστου, αλλά και 12μηνη εγγύηση μηχανής (αφορά οχήματα 8 ετών και πάνω).

7. Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα με την υπογραφή Koilakos Carpark

Αναζητάτε μικρά τζιπ μεταχειρισμένα που κάνουν την διαφορά; Θα τα βρείτε στην Koilakos Carpark! Επισκεφθείτε σήμερα την κοντινότερή σας έκθεσή μας σε Καλλιθέα ή Νέα Σμύρνη προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό για τις ανάγκες σας, μαζί με το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του. Φυσικά, μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια γκάμα μας και μέσα από την ιστοσελίδα μας www.koilakos.gr, μπαίνοντας στην ενότητα μεταχειρισμένα. Αν μάλιστα βρείτε το κατάλληλο, τότε σας προτείνουμε να συμπληρώστε και τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να λάβετε άμεσα προσφορά, αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε γι’αυτό

Koilakos Carpark | Κέντρο Μεταχειρισμένων

Καλλιθέα: Λεωφόρος Συγγρού 330 | 2109015100

Νέα Σμύρνη: Λεωφόρος Συγγρού 169 | 2109357030

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο KoilakosBlog ή ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε επίσης

Άλλα σχετικά άρθρα:

Service αυτοκινήτου: 4+1 συμβουλές για τον ετήσιο έλεγχό του
Οικογενειακό αυτοκίνητο: 5 συμβουλές για την καλύτερη αγορά
Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Koilakos Carpark
Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τί περιλαμβάνει;
Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές
Ανταλλαγές αυτοκινήτων: Τα 5+1 SOS που πρέπει να γνωρίζετε
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση: 4+1 προτάσεις
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις: Τι πρέπει να προσέξω;
Αυτοκίνητο με πετρέλαιο το 2023: Φυσικά, αξίζει!
Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023);
ŠKODA Service - Φανοποιείο στην Koilakos S.A: Η 1η σας επιλογή
EVBOX: Έξυπνοι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης & λογισμικό
Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.
ŠKODA KAROQ (2022): 7+1 λόγοι για να το κάνετε δικό σας!
Αυτόματα αυτοκίνητα και τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA SUV 2022 με την εγγύηση Koilakos
Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου
Leasing αυτοκινήτου και τί να προσέξετε
Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!
Η σημασία του service στη σωστή ώρα και η φανοποιία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μετά το ατύχημα
Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας