22/12/2022

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.

Εκδρομή στην Πάρο με το ολοκαίνουργιο ŠKODA ENYAQ iV 80, μια τέλεια ιδέα για απόδραση από την πόλη όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και ολόκληρο το χρόνο! Κοσμοπολίτισσα και ταυτόχρονα παραδοσιακή, η Πάρος είναι ένας κυκλαδίτικος προορισμός που απευθύνεται σε όλα τα γούστα. Γι’ αυτό εξάλλου και αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο για ταξιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όσο και για Αθηναίους που επιλέγουν τα χωριά της για την δημιουργία του νέου τους εξοχικού. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την επισκεφθείτε και να την διασχίσετε απ’ άκρη σ’ άκρη με το νέο σας ηλεκτρικό SUV; Ανακαλύψτε τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας!

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ 1

Επιβιβαστείτε στο ŠKODA ENYAQ iV 80 και ξεκινήστε για...

1.Περιήγηση στα χωριά της Πάρου

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ 2

Βασικός λόγος για μια εκδρομή στην Πάρο είναι η περιήγηση στους πανέμορφους οικισμούς της. Το οδικό δίκτυο του νησιού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σας επιτρέπει να κινείστε με άνεση από τον ένα στον άλλο. Πάρτε λοιπόν το νέο σας ŠKODAENYAQiV 80 και επισκεφθείτε τα πιο διάσημα παριανά χωριά όπως:

  • Η Παροικιά, πρωτεύουσα και επίκεντρο της ζωής της Πάρου, αποτελεί ιδανική επιλογή για να μείνετε όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και ολόκληρο το χρόνο. Τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια της αποπνέουν κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα, ενώ τα πολύχρωμα λουλούδια τους θα ολοκληρώσουν το σκηνικό των διακοπών σας.
  • Οι Λεύκες, το πιο πράσινο και ορεινό παραδοσιακό χωριό της Πάρου, θα σας χαρίσει πανοραμική θέα σε όλη την κοιλάδα.Παρκάρετε το ŠKODA ENYAQ iV 80 έξω απ’ το χωριό και συνεχίστε με τα πόδια στα πανέμορφα στενά σοκάκια τους, θαυμάζοντας τα νεοκλασικά και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Το highlight του χωριού συμβαίνει τον Αύγουστο και δεν είναι άλλο από την Καράβολα, ένα από τα πιο γνωστά πανηγύρια των Κυκλάδων.
  • Η Νάουσα με το όμορφο και γραφικό Παλιό Λιμάνι της που βγάζει βγαλμένο από παραμύθι. Αποτελεί το#1 hot spot της Πάρου το καλοκαίρι, καθώς διαθέτει πολλές όμορφες ταβέρνες και pubs. Καταπληκτικό είναι και το μικρό κάστρο στην άκρη της σκάλας που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες.

2. Περιήγηση στα μοναδικά αξιοθέατα της Πάρου

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ 3

Η Πάρος διαθέτει μοναδικά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε. Βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί, οπότε για να φτάσετε σε αυτά θα χρειαστεί να επιβιβαστείτε στο ŠKODA ENYAQ iV 80. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:

  • Ο περίφημος ναός της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά, ένα από τα σπουδαιότερα & πιο καλοδιατηρημένα παλαιοχριστιανικά μνημεία. Αποτελεί έργο του βυζαντινού αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνου προς τιμήν της μητέρας του Αγίας Ελένης.
  • Το Ενετικό Κάστρο ή Φραγκοκάστελλο. Βρίσκεται στη θέση της Αρχαίας Ακρόπολης του νησιού νοτιοδυτικά της Παροικιάς. Γύρω από το κάστρο αναπτύχθηκε ένας μεσαιωνικός οικισμός, το «ξώπυργο».
  • Το Οινοποιείο Μωραΐτη βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου, δίπλα στην παραλία των Αγίων Αναργύρων. Το παλιό κτίριο του έχει αναπαλαιωθεί και από το 2001 είναι ανοιχτό στους επισκέπτες.
  • Τα αρχαία λατομεία μαρμάρου στο Μαράθι, μνημείο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς με ιστορία 3200 ετών. Πρόκειται για το διαχρονικό αποτύπωμα του νησιού σε όλη την υφήλιο, καθώς από εδώ προέρχεται το περίφημο παριανό μάρμαρο.
  • Η παριανή κοιλάδα με τις πεταλούδες έξω από την Παροικιά. Μοναδικός βιότοπος που φιλοξενεί πεταλούδες του είδους Jersey Tiger Moth.

3. Βουτιές στις καλύτερες παραλίες της

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ 4

Κοσμοπολίτης, οικογενειάρχης ή ερημίτης; Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας, στην Πάρο θα βρείτε και τις αντίστοιχες παραλίες όπως:

  • Οι Κολυμπήθρες, η πιο διάσημη «πισίνα» του νησιού. Το όνομά της το πήρε από το μοναδικό τοπίο με τους γρανιτένιους βράχους που σχηματίζουν… κολυμπήθρες!
  • H Λαγγέρη, μια πανέμορφη απομονωμένη παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση. Δεν διαθέτει καμία οργάνωση.
  • H Χρυσή Ακτή, #1 επιλογή παραλίας για οικογένειες και όχι μόνο. Απέραντη χρυσή αμμουδιά με πεντακάθαρα νερά και πολλές επιλογές σε ψυχαγωγία και θαλάσσια σπορ.
  • H Πούντα, το συνώνυμο της διασκέδασης στην Πάρο. Εδώ μαζεύεται η νεολαία - και όχι μόνο - για να απολαύσει τα πιο ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι. Είναι οργανωμένη και προσφέρει πολλές επιλογές αθλητικών δραστηριοτήτων στους λουόμενου.
  • Η Σάντα Μαρία, γνωστή κοσμική παραλία του νησιού. Εξωτική απέραντη αμμουδιά με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ 5

Ανακαλύψτε το αυτοκίνητο της εκδρομής: Το νέο ŠKODA ENYAQ iV 80!

Αναζητάτε το ιδανικό αυτοκίνητο για μια άνετη, οικονομική και συναρπαστική οδική εξόρμηση με την οικογένεια ή την παρέα; Το νέο ŠKODA ENYAQ iV είναι η απόλυτη πρόταση της Koilakos S.A όχι μόνο για την εκδρομή σας στην Πάρο, αλλά και οπουδήποτε σκεφτείτε. Ο λόγος; Κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Ανάμεσα στα ατού του που το καθιστούν ιδανική επιλογή για εκδρομή περιλαμβάνονται:

1. Η κορυφαία αυτονομία κίνησής έως 544km (βάσει μετρήσεων κύκλου WLTP)

Το μοντέλο σας επιτρέπει να κάνετε το γύρο της Πάρου τουλάχιστον 1 φορά χωρίς καμία απολύτως φόρτιση, αλλά και να γυρίσετε πίσω στην πόλη με περίσσευμα αυτονομίας, έτσι ώστε την επόμενη μέρα να πάτε μαζί του και στο γραφείο.

2. Η γρήγορη φόρτιση

Σε περίπτωση πάντως που για οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί φόρτιση, τότε 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή ισχύος 135 KW είναι αρκετά, έτσι ώστε να φορτίσει έως το 80% της μπαταρίας του.

3. Οι κορυφαίοι χώροι

Μεγάλο ατού του μοντέλου, όπως και κάθε ŠKODA, είναι οι κορυφαίοι χώροι του που φιλοξενούν άνετα μία πενταμελή οικογένεια. Το δε πορτμπαγκάζ του χωρά από 585 έως και 1.710 λίτρα.

4. Η οδηγική εμπειρία

Το ŠKODA ENYAQ iV 80 εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και στον οδηγό, συνδυάζοντας πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης, υποβοήθησης και διασύνδεσης. Πολλές δε από τις λειτουργίες του ελέγχονται μέσα από τη μεγάλη οθόνη αφής των 13,0 ιντσών που κυριαρχεί στο ταμπλό.

Το νέο ŠKODA ENYAQ iV σας περιμένει στην Koilakos S.A.

Η λίστα με τα πλεονεκτήματα του ŠKODA ENYAQ iV δε σταματά. Ο καλύτερος όμως τρόπος για να τα ανακαλύψετε όλα δεν είναι άλλος από μία επίσκεψή σας στο showroom της Koilakos S.A. Αφού το οδηγήσετε, οι άνθρωποί μας θα σας απαντήσουν σε κάθε ερώτημα σχετικά με το μοντέλο, ενώ θα σας κατατοπίσουν σχετικά με τις δυνατότητες απόκτησής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι άμεσα διαθέσιμο με leasing, από 389€/μήνα + ΦΠΑ. Δηλώστε σήμερα το ενδιαφέρον σας για test drive ή αγορά εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του νέου σας ŠKODA, επικοινωνήστε σήμερα με την KOILAKOS S.A.

**Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα ŠKODA Koilakos (Showroom – service – aνταλλακτικά)

Διεύθυνση: Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 330
Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Μάθετε τα πάντα για τη ŠKODA Koilakos στο koilakos.gr/skoda ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Εκδρομή στη Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο SKODA ΚΟΙΛΑΚΟΣ Blog.

Διαβάστε επίσης

Άλλα σχετικά άρθρα:

Υβριδικό αυτοκίνητο & μεταχειρισμένο: τι πρέπει να προσέξετε
Service αυτοκινήτου: 4+1 συμβουλές για τον ετήσιο έλεγχό του
Οικογενειακό αυτοκίνητο: 5 συμβουλές για την καλύτερη αγορά
Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Koilakos Carpark
Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τί περιλαμβάνει;
Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές
Ανταλλαγές αυτοκινήτων: Τα 5+1 SOS που πρέπει να γνωρίζετε
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση: 4+1 προτάσεις
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις: Τι πρέπει να προσέξω;
Αυτοκίνητο με πετρέλαιο το 2023: Φυσικά, αξίζει!
Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους
Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023);
ŠKODA Service - Φανοποιείο στην Koilakos S.A: Η 1η σας επιλογή
EVBOX: Έξυπνοι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης & λογισμικό
ŠKODA KAROQ (2022): 7+1 λόγοι για να το κάνετε δικό σας!
Αυτόματα αυτοκίνητα και τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA SUV 2022 με την εγγύηση Koilakos
Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου
Leasing αυτοκινήτου και τί να προσέξετε
Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!
Η σημασία του service στη σωστή ώρα και η φανοποιία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μετά το ατύχημα
Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας