15/12/2023

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Μια αναζήτηση που προϋποθέτει γνώση, εμπειρία και υπομονή καθώς είναι ο δημοφιλέστερος τομέας στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Την ίδια ώρα, η αγορά στα μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με την αγορά των μεγαλύτερων αυτοκινήτων ή των luxury cars. Είναι σχεδόν απίθανο να μην βόλεψαν κάποιον ή να αποφάσισε πως δεν του ταιριάζουν! Εν αντιθέσει με τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, το να αγοράσει κανείς ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι 100% συνειδητή επιλογή. Εξυπηρετεί έναν σαφή σκοπό και έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό: Να διευκολύνει τον οδηγό στις μετακινήσεις του στην πόλη. Στον αντίποδα, μια αγορά SUV ή ενός sport αυτοκινήτου, συχνά οδηγεί τον αγοραστή στο συμπέρασμα ότι απλά δεν του ταιριάζει.

Τι πάει να πει αυτό; Ότι συνήθως τα μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν περισσότερα χιλιόμετρα με πολυετή χρήση, συγκριτικά με όσα είναι μεγαλύτερου κυβισμού. Επομένως, ένας υποψήφιος αγοραστής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κατά τον έλεγχο τους. Ασφαλώς, αυτό ισχύει για οποιαδήποτε αγορά μεταχειρισμένου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει κάποιος να είναι διπλά σχολαστικός. Πάντοτε να ελέγχετε το ιστορικό συντήρησης και να ζητάτε test drive ώστε να επιβεβαιώσετε ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Επίσης, είναι καλό να συγκρίνετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά πολλών διαφορετικών αυτοκινήτων πριν καταλήξετε σε μια απόφαση. Ευτυχώς όμως, υπάρχει και η Koilakos Carpark για να απλοποιήσει τα πράγματα!

Σε εμάς θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών που μπορείτε να εξετάσετε, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μας, σας προτείνουμε τα 3+1 πιο value for money μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - Επιλογή 1: Volkswagen Polo

Το Volkswagen Polo TSI 1.0 DSG διαθέτει κινητήρα 999 κυβικών εκατοστών, 95 άλογα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και ποιοτικό μικρό αυτοκίνητο με εξαιρετική σχέση απόδοσης - κατανάλωσης καυσίμου.

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - Επιλογή 2: Suzuki Celerio

Το Suzuki Celerio είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα των 998 κυβικών εκατοστών, με ιπποδύναμη 68 αλόγων και κιβώτιο αυτόματων ταχυτήτων. Σε αυτά, προσθέστε τη σύγχρονη αισθητική και την τιμή διάθεσης στα 10.500 που συνθέτουν ένα σημαντικό δέλεαρ για την απόκτησή του.

Μικρα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - Επιλογή 3: Seat Mii

To Seat Mii 1.0 ECO Style διαθέτει κινητήρα 999 κυβικών εκατοστών, 60 άλογα και αποτελεί μια εξαιρετική και οικονομική επιλογή στην κατηγορία των μικρών. Μοντέλο του 2018, με λιγότερα από 150.000 χιλιόμετρα και μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των €8.800, ή με 72 δόσεις των €177.

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - Επιλογή 4: Peugeot 108

Το ευέλικτο compact Peugeot 108 1.0 69Hp ταιριάζει σε κάθε είδους οδήγηση, είτε αφορά μία έντονη ημέρα στο κέντρο, είτε μία χαλαρή βόλτα στην επαρχία και την εθνική οδό. Διαθέτει κινητήρα 998 κυβικών εκατοστών με 69 άλογα και… μηδενικά τέλη!

Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Στην Koilakos Carpark θα βρείτε ό,τι ψάχνετε

Στις εγκαταστάσεις της Koilakos θα ανακαλύψετε ιδίοις όμμασιν την πλούσια γκάμα μας με μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας κατατοπίσει σχετικά με το μοντέλο που θα καταλήξετε καθώς και για τον τρόπο χρηματοδότησής που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Κέντρο Μεταχειρισμένων Koilakos Carpark

Καλλιθέα: Λ. Συγγρού 330 | Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Νέα Σμύρνη: Λεωφ. Συγγρού 169 | Τηλέφωνο: 210 93 57 030

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία Koilakos στο www.koilakos.gr/carpark/ ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Οι 4+1 πιο value for money επιλογές»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σε αφορούν στο KoilakosBlog ή ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε επίσης

Άλλα σχετικά άρθρα:

Υβριδικό αυτοκίνητο & μεταχειρισμένο: τι πρέπει να προσέξετε
Service αυτοκινήτου: 4+1 συμβουλές για τον ετήσιο έλεγχό του
Οικογενειακό αυτοκίνητο: 5 συμβουλές για την καλύτερη αγορά
Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Koilakos Carpark
Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Τί περιλαμβάνει;
Ανταλλαγές αυτοκινήτων: Τα 5+1 SOS που πρέπει να γνωρίζετε
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση: 4+1 προτάσεις
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις: Τι πρέπει να προσέξω;
Αυτοκίνητο με πετρέλαιο το 2023: Φυσικά, αξίζει!
Μικρά τζιπ μεταχειρισμένα & τα πλεονεκτήματά τους
Τι μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να πάρω (2023);
ŠKODA Service - Φανοποιείο στην Koilakos S.A: Η 1η σας επιλογή
EVBOX: Έξυπνοι σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης & λογισμικό
Εκδρομή στην Πάρο με το ŠKODA ENYAQ iV 80 από την Koilakos S.A.
ŠKODA KAROQ (2022): 7+1 λόγοι για να το κάνετε δικό σας!
Αυτόματα αυτοκίνητα και τα πλεονεκτήματά τους
ŠKODA SUV 2022 με την εγγύηση Koilakos
Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου
Leasing αυτοκινήτου και τί να προσέξετε
Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
6 Λόγοι που αξίζει να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο!
Η σημασία του service στη σωστή ώρα και η φανοποιία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μετά το ατύχημα
Φόρτωση φόρμας επικοινωνίας